45+ ідей Що можна подарувати Хлопцеві на День Народження і Привітання

Запорука щасливих і довгих відносин – робота обох, однаково сильна віддача один одному.

Свята є об’єднуючим фактором в будь-яких стосунках, і щоб кожне святкування було особливим, його потрібно відзначати пам’ятним подарунком. Однак найчастіше з вибором презенту виникають труднощі.

У даній статті ви дізнаєтеся, що подарувати на день народження хлопцеві від дівчини, навіть якщо ви знаходитесь на початку відносин.

Мега 45 ідей Що подарувати Хлопцеві на День Народження

  1. Бездротові навушники.
  2. Світна клавіатура або комп’ютерна миша.
  3. Бездротові колонки.
  4. Брендові кросівки для бігу.
  5. Парфум іменитого бренду.
  6. Набір інструментів для ремонту з кейсом для зберігання.
  7. Картхолдер для карток.
  8. Металевий затискач для грошей з іменним гравіюванням.
  9. Зручний міський рюкзак.
  10. Містка спортивна сумка.
  11. Толстовка з унікальним принтом.
  12. Багатофункціональний туристичний ніж.
  13. Ігрова приставка з набором ігор до неї.
  14. Тапочки з підігрівом.
  15. Керована модель літака, вертольота або автомобіля.
  16. 3D — пазл.
  17. Монополія.
  18. Подарункові шахи.
  19. Електронна книга.
  20. Подарунковий набір хороших сортів чаю або кави.
  21. Машинка для варіння кави.
  22. Медаль з вигравіруваним побажанням.
  23. Кошик для сміття у формі кільця для баскетболу.
  24. Ракетка і м’ячі для великого та настільного тенісу.
  25. Підсилювач для колонок.
  26. Набір шкарпеток в «бізнес» кейсі.
  27. Футбольний або баскетбольний м’яч.
  28. Міні-пилосос для клавіатури.

Веселі подарунки коханому

Коли у іменинника гарне почуття гумору, підійдуть смішні і навіть провокаційні сюрпризи. Цікаві варіанти, що незвичайного подарувати хлопцеві на день народження:

  • футболки, на яких цікаві приколи, смішні цитати або картинки;
  • портрет-карикатура або фігурка немовляти, виконана з яскравих або блискучих повітряних кульок (можна використовувати і гелеві);
  • смішні приладдя для туристичних походів: намет, на якій зображено палац, надувний матрац у вигляді стрункого жіночого тіла, веселі ігри на свіжому повітрі;
  • міні-версії дартсу, баскетболу, більярду, щоб можна було грати вдома.

Модні подарунки для хлопця

У віці приблизно 18 років хлопці починають стежити за собою, за своїм стилем набагато ретельніше, ніж це було навіть за пару років до цього. Їм хочеться максимально виділитися з натовпу, бути сучасними в найдрібніших деталях і не відставати від останніх модних тенденцій. А тому потрібно придивитися до наступних варіантів подарунків на честь майбутнього святкового вечора:

  • подарувати хлопцеві годинник на день народження — нехай це буде більш доросла, навіть «статусна» модель, можливо, їх автор — відомий бренд;
  • ремені з якісних матеріалів (це може бути навіть натуральна шкіра), на яких красива, дуже оригінальна пряжка;
  • сонцезахисні окуляри і цікавий чохол, що додається до них;
  • гаманець або візитниця — тут не має особливого значення — з натуральної або з хорошою, тільки штучної шкіри вони виготовлені;
  • навушники від відомого бренду;
  • аудіо – або мультиплеєр, щоб прослуховувати музику або переглядати відео;
  • шкіряні рукавички — тут подарунок говорить сам за себе.

Подарунки з ноткою практичності

Не про всі подарунки можна сказати, що вони однаково корисні. З цим не посперечаєшся.

Але навіть в такому юному віці, як двадцять років, деякі молоді люди стоять на сторожі практичності та актуальності.

У цьому випадку цілком підійдуть:

  • чохол для нового телефону іменинника, в який вбудований акумулятор;
  • якщо відносини з винуватцем свята досить близькі, до речі буде незвичайна сорочка, светр, блейзер або навіть добротний брючний костюм;
  • аксесуари для автомобіля: компресор-«підкачка», USB-адаптер — щоб заряджати пристрої, накидки на сидіння, відеореєстратор;
  • косметичні засоби для чоловіків, але тільки не звичні шампуньки та пінки для гоління, природно;
  • подарункові сертифікати в різні магазини, які воліє відвідувати іменинник — книжкові, ювелірні, спортивні, салон техніки і обладнання, фітнес-клуб;
  • спортивні аксесуари: сумки для одягу, розумні браслети, крокоміри, гантелі, невеликі тренажери для тренувань.

Ще пару цікавих думок, що подарувати хлопцеві на День Народження

Який подарунок подарувати коханому хлопцеві на день народження дівчини починають замислюватися задовго до самої події.

Одним з найпоширеніших — романтична вечеря. Де він відбудеться вдома або в ресторані — вибирає дарувальник, орієнтуючись на точну реалізацію власної ідеї і свою матеріальну базу. Квартира красиво оформляється свічками, які наповнюють простір вишуканими, хвилюючими ароматами. Накривається стіл. Тут вже кожна дівчина продумує деталі сама — колір та тканина скатертини, які будуть столові прилади, яке повинно бути вино або шампанське, які приготувати салати і як запекти м’ясо.

Якщо хлопець любить готувати, гарним подарунком для нього стануть домашні приналежності — сковорода-вок, грильница, барбекю…

Підійде в якості подарунка пляшка хорошого дорогого вина в підставці або домашній глобус-бар.

Подарунки молодому хлопцю

15-16 років. Ідеї подарунків для хлопців 15 років та 16 років поки не складні. Їм легко догодити: так, хлопчик уже не підліток, але й не дорослий. Подарунки на 15 або 16 років хлопцеві: гироскутер, чохол для телефону з підзарядкою, скейтборд, футбольний або баскетбольний м’яч, набір канцелярського приладдя. Думаючи, що подарувати молодому хлопцеві на день народження недорого, сміливо робіть упор на його захоплення! Не відмовляться хлопці від улюбленого одягу — джемперів, бейсболок, модних майок і шортів.

Оскільки в цьому віці хлопчик — школяр або студент, хорошим варіантом подарунка будуть канцелярське приладдя — якісні щоденники, блокноти, ручки тощо.

17 років. Щоб вибрати оригінальний подарунок хлопцю на день народження 17 років потрібно знати, що в цьому віці вони починають ретельно стежити за своїм тілом і станом здоров’я. Актуальним подарунком на сімнадцятиріччя буде: фітнес-браслет, абонемент в тренажерний зал, де займається хлопець, набір для домашніх тренувань, якісні кросівки для бігу, вітамінний комплекс для підтримки здоров’я.

18 років. За рішенням проблеми, що подарувати хлопцеві на 18 день народження, звернемося до традицій. Хлопчики вже стають старшими і їх цікаві змінюються, адже цей вік — перехід від юнака до чоловіка. Подарувати хлопцеві години на день народження, якщо він відзначає повноліття – відмінна ідея. Вважається, що вони будуть символізувати час настала самостійного дорослого життя. До того ж, стильні годинники на чоловічому зап’ясті виглядають дуже солідно і підкреслюють статус їх власника.

Подарунок для свого хлопця своїми руками на День Народження

Справжнім рукодільниця можна замислитися над тим, що незвичайного подарувати хлопцеві на день народження? Адже кращий подарунок – це подарунок, зроблений власними руками.

При підготовці до дня народження і обмірковування який зробити подарунок своїми руками хлопцеві на день народження, треба вибрати те, що можна зробити дійсно добре, щоб іменинник був задоволений.

Починати можна з найпростішого — зробити оригінальну листівку, яку точно ні в одному магазині купити неможливо. Береться щільний картон, складається вдвічі і прикрашається красивими декоративними елементами. Чудово будуть виглядати синій, коричневий і пастельні тони. Прикрасити можна мереживом, ґудзиками, стрічками. А в середині написати красиві вітальні слова. На початку відносин це буде відмінним подарунком, який внесе теплу нотку у їх розвиток.

Незвичайний кубик Рубіка

Хлопцеві, який любить головоломки, буде приємно отримати в подарунок кубик Рубіка, але не звичайний, а з вашими спільними фотографіями! Для виготовлення потрібно вибрати 6 ваших знімків, роздрукувати їх за розміром кубики. Далі кожен знімок розрізати на квадратики, і наклеїти на кубик.

Важливо! При виготовленні картинку треба клеїти такою, якою вона повинна вийти в результаті. В іншому випадку зібрати шматочки може і не вийти.

Не знаєте, що подарувати хлопцеві у якого все є? Подаруйте йому незвичайний кубик Рубіка – другого такого у нього точно не знайдеться!

Подушка з вишивкою

Подушка з вишивкою – оригінальний подарунок своїми руками хлопцеві на день народження! Вона точно знайде застосування в будь-якому будинку, і довго буде гріти іменинника теплими спогадами.

Для її виготовлення на наволочці звичайної подушки можна вручну вишити ім’я хлопця, побажання, сердечко – все, що душі завгодно! Не бійтеся експериментувати, і подарунок буде оцінений по достоїнству.

Більше не потрібно ламати голову і думати, що подарувати хлопцеві на день народження своїми руками! Сміливо вибирайте потрібний подарунок, і приступайте до його виготовлення.

Як зрозуміти, що краще подарувати на День Народження хлопцеві

Щоб зробити цікавий, приємний і оригінальний подарунок хлопцю на день народження, треба дотримуватися деяких правил.

Хороший подарунок повинен бути:

Значущим — треба заздалегідь продумати, який емоційний заряд повинен бути донесений до молодої людини; якщо цей сувенір буде особистим і зворушливим, у хлопця створиться особливий настрій, яке йому запам’ятається надовго;

Практичним — оскільки чоловіки народ реалістичний і практичний, звичний мислити тверезо, вони не схильні приймати спонтанні рішення; не варто намагатися, обертаючи подарунок яскравою папером — є побоювання, що він буде довго припадати пилом десь на антресолях; правильніше вибрати щось корисне, ніж обдаровуваний буде точно користуватися;

Актуальним — треба заздалегідь дуже ненав’язливо поцікавитися про те подарунку, який хотів би отримати майбутній іменинник, причому зробити це так обережно, щоб він ні за що не здогадався; також треба простежити, щоб хлопець не купив собі те ж саме, що вже підготовлено йому на день народження і заховано в затишному куточку, подалі від очей.

Приклади невдалих подарунків, які краще не дарувати на День Народження хлопцеві

Щоб зробити хороший подарунок хлопцю на день народження, треба запам’ятати, що дарувати не рекомендується. До таких відносяться наступні:

Подарунки, які не можуть бути використані, наприклад, сертифікат в салон тату, коли іменинник не збирався робити татуювання, він це не сприймає; абонемент на масаж, а імениннику за станом здоров’я це категорично заборонено;

Не варто дарувати те, що у хлопчика вже є — чергова футболка, кросівки або фотоапарат;

Якщо іменинник не вживає алкоголь, не потрібно йому дарувати (навіть якщо це ексклюзивна пляшка вина або віскі;

Якусь річ, яка може принизити його гідність;

Далеко не всі молоді люди зрадіють ще одному набору для гоління, пінкам і лосьйонам.

Поздоровлення

Багато дівчата переживають з приводу, що подарувати хлопцю, у якого все є. Але не варто, адже будь-який подарунок, зроблений від душі, йому сподобається. А такі слова можна відправити, наприклад, смс-кою.

З днем народження! Веселися!
Приймай як є все життя,
Не шукай відповіді на питання –
Нехай любов’ю наповнюється душа,
Зникають невдоволення і втому,
Насолоджуйся цим світом не поспішаючи!

Життя – це книга. Є люди, які її пишуть. Є ті, хто читають і живуть так, як хтось прописав. Я бажаю тобі написати свою книгу – яскраву, повну вражень, любові, щастя, розуміння. Таку, щоб було що згадати і розповісти іншим! З днем народження!

Я дуже рада, що ти є у мене, мій самий коханий хлопець на землі. Ти для мене краще й краще всіх. Сьогодні в тебе свято. Нехай він принесе тобі удачу і гарний настрій. Вітаю тебе від усієї душі, і бажаю величезного щастя. Нехай надія, віра і любов завжди супроводжують тебе, нехай доля завжди посміхається тобі. Нехай кожен звичайний день перетвориться для тебе свято. Міцного здоров’я тобі, великий світлого, красивого кохання, удачі і успіхів у всьому.

Твоя присутність переповнює моє життя яскравими фарбами і завжди хочеться посміхатися. Залишайся таким же щасливим, турботливим, терплячим, щасливим, нехай тобі, мій хороший, все дається з легкістю.

Бажаю тобі, щоб ти зустрічав тільки гідних людей, робота була в радість, а рахунок у банку регулярно поповнювався. Ніколи не потрібно озиратися назад, завжди крокуй вперед і тільки вперед! А неприємності нехай залишаться десь позаду і в стороні від тебе. Зі святом!

Дорогою, вітаю тебе з днем народження! Бажаю щастя, здоров’я, удачі. Успіхів у всіх починаннях. Завжди цінуй те, що є, і не переставай домагатися більшого. Нехай удача супроводжує тобі у всіх починаннях, і ніколи не покидає тебе. З любов’ю, твоя…

Прийми мої вітання з днем народження! Бажаю залишатися завжди таким же добрим, чуйним і люблячим. Я вже не можу уявити своє життя без твоєї турботи і підтримки! Нехай тебе завжди оточують тільки люблячі люди, і удача освітлює твій шлях. З любов’ю…

Від усієї душі вітаю тебе з днем народження! Хочу побажати залишатися завжди таким же розумним, добрим і чуйним. Нехай будь-яке нове справа дається легко, і всі мрії швидше стають реальністю. Дуже ціную тебе. З любов’ю, твоя…