Подяка класному керівнику

Слова подяки класному керівнику українською мовою

Спасибі вам за терпіння, за роботу, турботу і доброту! Ви багато чого віддаєте, витрачаєте сили, нерви і час, але робите таку корисну справу. Завдяки вам багато чого можна навчитися. Спасибі!

***

Як ми вас любимо, поважаємо,
Словами і не описати!
І в цю годину ми Вам бажаємо
Спасибі від душі сказати
За весь спектр знань і умінь,
За все добро і теплоту,
За всі надії і прагнення,
Здатність бачити красу
У всьому … в боргу ми перед вами
І будемо пам’ятати вас завжди!
Спасибі, що за нас і з нами!
Спасибі вам за всі роки!

***

За знання спасибі, за науку,
Що не шкодували часу і сил,
Не опускали від безсилля руки,
Коли ентузіазм нанівець сходив.
Що навчили багато чому — встигли,
І ми впевнено тепер крокуємо до мети!

***

За те, що до знань вели,
На труднощі не звернувши уваги,
Лише подяки одні
Вам висловлюємо на прощання.
Ми побажаємо вам добра
І синяви над головами,
Побільше радості, тепла,
Перемог і менше розставань.
І навіть якщо раптом поплакати
Ви захочете на прощання,
То знайте, що одинадцятий клас
Вам каже лише: “до побачення!”

***

Висловлюємо подяку
Нашу щиру вам!
Незважаючи на втому,
Ви завжди поспішаєте до нас.
Адже з нами буває складно,
Не у кожного успіх,
Всі ми різні, і все ж
Адже ви любите нас всіх.
Вам дякуємо сердечно!
Ви не просто педагог.
Обіцяємо: будемо вічно
Пам’ятати кожен ваш урок!

***

Професії прекрасніше немає на світі –
Джерело знань Ви несете дітям.
І наш учитель — наш кумир,
З яким пізнаємо ми світ.
І в цей день хочемо вам обіцяти,
Що, піднявшись від шкільних парт,
І ми зуміємо людям передати
Свою працю, тепло сердець і пошуку азарт!

***

Шановна _____________! Від щирого серця дякуємо Вам за навички, знання, прекрасне виховання дітей, творчий підхід, грамотне, професійне та відповідальне ставлення до своєї справи. Бажаємо терпіння, міцного здоров’я, прекрасного настрою та талановитих учнів, якими ви могли б пишатися!

***

Шановна _____________! Дякуємо Вам за працю, безсонні ночі, навички та знання, які ви прищеплювали нам. Ми ніколи не забудемо Ваше чуйне ставлення до своїх підопічних, самовідданість і відданість своїй справі, доброту, енергійність і ентузіазм, без яких ми б, навряд чи, змогли впоратися не тільки зі шкільними, але і з життєвими проблемами. Спасибі Вам за те, що внесли свій внесок у розвиток наших здібностей, придбання необхідних для життя особистісних якостей. Бажаємо Вам міцного здоров’я, яскравого сонця і мирного неба!

***

Настав день, який сигналізує про те, що шкільний етап нашого життя завершився. Не віриться, але завтра вже шкільний дзвінок не збере нас усіх разом в одному класі. Сьогодні здається, що довгі роки навчання пронеслися, як кілька миттєвостей. Але спогади про цікаві та пізнавальні уроки, переживання, перемоги і успіхи говорять про те, що шкільні роки були важливим і насиченим подіями часом нашого життя.

***

Шановна _____________! Дякуємо Вам за те, що всі ці роки супроводжували нас на цьому важкому шляху. Ви, як ніхто інший, знали про наші проблеми, завжди могли тактовно підійти до кожного питання і дати корисну пораду, підказати, навчити. Дякуємо Вам за величезний досвід, який допоможе нам в житті знаходити правильні шляхи виходу з ситуації, що склалася і ніколи не здаватися. Бажаємо допитливих учнів, великого ентузіазму, успіхів у роботі, терпіння, щастя і здоров’я!

***

Закінчилося наше навчання в школі, але в житті буде ще багато різних уроків. Досвід і знання, які ви нам дали, безцінні. Ми завжди будемо згадувати вашу доброту, розуміння і любов. Ви створили з нашого класу справжню сім’ю, вклали в нас частинку своєї душі. Звичайно, сумно розлучатися, але настане вересень, прийдуть нові учні… Спасибі Вам за все! Вибачте за те, що часом засмучували Вас! Бажаємо натхнення, побільше радісних днів, щастя і успіхів!

***

Дозвольте у вашій особі подякувати класному керівнику _____________ і всьому педагогічному колективу за величезний внесок у справу виховання і навчання наших дітей. Ви вибрали непросту роботу, яка вимагає величезних душевних сил і часу. З теплотою і радістю ми будемо згадувати і вшановувати вас, дорогі вчителі, так як багато в чому саме Ваша праця визначає успіхи наших дітей на життєвому шляху. Прийміть найдобріші побажання професійних успіхів, щастя і творчого натхнення.

***

Ось і пролетіло 9 прекрасних років, протягом яких вчителі вкладали в наших дітей душу і знання, ростили і оберігали, як птахи оберігають своїх незміцнілих пташенят. Спасибі педагогам за всі ці роки – роки терпіння, підтримки, турботи і розуміння. Спасибі за добрі напуття і поради.

Будьте щасливі і успішні, сповнені ідеями і планами!
З вдячністю, батьки 9 Г  класу.

***

Батьки 9 Б класу висловлюють щиру подяку всім вчителям, а особливо класному керівнику _____________ за професіоналізм, терпіння, винахідливість, чуйність в сформованій непростій ситуації! Вітаємо всіх-дітей, батьків, викладачів та адміністрацію школи – з успішним завершенням навчального року! Всім міцного здоров’я, прекрасного настрою! Добре відпочити за літо і з новими силами, оптимізмом і вірою в краще зустрітися всім у вересні!