74+ ідей Що подарувати Дружині на 35 років у Прикладах і 11 списків подарунків

Порадувати кохану дружину в День Народження на 35 років хорошим подарунком – обов’язковий ритуал для кожного чоловіка. Адже часто ми просто приймаємо як належне турботу і працю, якими оточують нас улюблені. Жінки повинні встигати багато – вони піклуються про затишок домашнього вогнища, смачне столі і комфорт кожного члена сім’ї.

У кожного турботливого і люблячого чоловіка перед ювілеєм дружини починаються метання — що подарувати дружині на 35 років. Така дата вимагає досить серйозної підготовки до вибору презенту. Не завжди так просто, за п’ять хвилин, придумати декілька варіантів і вибрати найкращий.

Якщо ви не знаєте, що подарувати дружині на день народження до 35 років, то ви можете вибрати щось з великого списку презентів на будь-який смак і гаманець і реалізувати ідею для коханої.

Мега 74 ідеї Що подарувати Дружині на 35 років

  1. Цікавий акваріум або його нові мешканці.
  2. Красива ваза з величезним букетом квітів (їх кількість може бути рівною кількості прожитих років).
  3. Наручний годинник, прикрашені дорогоцінними каменями.
  4. Великий набір косметики від хорошого виробника.
  5. Вентилятор.
  6. Красиві, м’які рукавички.
  7. Зручний гаманець або портмоне зі значною сумою всередині.
  8. Новий чохол на мобільник (наприклад, прикрашений вишивкою або камінням).
  9. Хутряний жилет (натуральний).
  10. Несесер для зберігання необхідних для рукоділля предметів.
  11. Сучасний органайзер.
  12. Ортопедичний матрац.
  13. Трюмо, шафа з розсувними дзеркальними дверцями або гарний торшер.
  14. Плавання з дельфінами.
  15. Катання на теплоході.
  16. Метеобатискаф.
  17. Смішна «клавіатура блондинки», на якій кнопки незвично підписані.
  18. Процедура в спа-салоні.
  19. Банку з компліментами.
  20. Шикарна шуба в підлогу.
  21. Дорога білизна.
  22. Планшет, смартфон або інший корисний гаджет.
  23. Набір дорогих рушників, доглядової косметики та постільної білизни в одній колірній гамі.
  24. Побутова техніка (мультиварка, тостер, хлібопічка та ін).
  25. Нефритова сауна для ніг.
  26. Набір для догляду за волоссям з хорошого стяжка, плойки і улюбленого шампуню другій половинці.
  27. «Банний» набір – бомбочки для ванни, гель для душу, ароматичні масла, морська сіль і пляшка вина.
  28. Картина відомого художника.
  29. Дзеркало для макіяжу з кількома рівнями підсвічування.
  30. Плед з підігрівом.
  31. Улюблений парфум.
  32. Ортопедична подушка.
  33. Брендова парасолька під пальто.
  34. Набір декоративних елементів для кімнати.
  35. Нічна морська прогулянка.
  36. Містка і стильна сумочка.
  37. Живий метелик.
  38. Кавоварка.
  39. Індукційна панель.
  40. Шкіряна візитниця.
  41. Набір баночок меду.
  42. Повноцінний набір для манікюру.
  43. Календар з спільними фотографіями.
  44. Електронна книга.
  45. Набір якісних кухонних приладів.
  46. Крісло-мішок або підвісне крісло для відпочинку.
  47. Столик для макіяжу.
  48. Дорогі осінні чоботи.
  49. Стильний браслет.
  50. Зручні домашні капці, піжама і маска для сну.
  51. Розумні годинник або фітнес-браслет.
  52. Мікрофон для караоке.
  53. Фен і душ зі змінними насадками.
  54. Набір натуральних кистей для макіяжу.
  55. Новий ноутбук або планшетний комп’ютер для роботи.
  56. Електронна книга.
  57. Банківська картка з великою сумою.
  58. Щоденник в унікальній шкіряній обкладинці.
  59. Бездротові навушники.
  60. Самовар.
  61. Підвісне крісло.
  62. Набір бельгійського шоколаду.
  63. Електрична зубна щітка.
  64. Швейна машина або оверлок.
  65. Японський набір для суші.
  66. Зволожувач повітря.
  67. Магнітна дошка для записів.
  68. Набір печива з передбаченнями.
  69. Світлодіодна свічка.
  70. Настільна лампа у вигляді серця.
  71. Квіти у вакуумі.
  72. Незвичайна шпилька для волосся.
  73. Набір мила ручної роботи.
  74. Кімнатний фонтан.

Оригінальні подарунки

Показати себе з вигідного боку – продемонструвати коханій подарунок, який напевно її здивує, а після – обрадує. Зі списку несподіваних подарунків легко вибрати, що можна подарувати дружині на 35 років.

Педикюр рибками гарра руфа. Це незвичайний, але вдалий і практичний подарунок. Маленькі рибки поїдають ороговілі клітини епідермісу – сама процедура триває досить швидко і супроводжується приємними відчуттями, а чиста і сяюча шкіра після неї закріпиться таким результатом на тривалий час.

Нефритова сауна для ніг. Це чудове пристосування відмінно виручає, коли сильно втомилися нижні кінцівки. Процедури прогрівають тканини, позбавляють від болю і втоми. Якщо жінці доводиться багато бути на ногах, то нефритова сауна буде для неї приємною річчю. З її допомогою нормалізується кровообіг, усуває набряк і поліпшується сон.

Маленька інсталяція сучасного художника. Красиві і, часом, дивні скульптури та інсталяції можна побачити не тільки в музеї – зараз багато художники виставляють свої роботи на аукціонах і спеціальних сервісах для продажу авторських робіт (найчастіше так само діють за форматом аукціону). Вартість у таких декоративних предметів зазвичай немаленька, але вироблений ефект того вартий. Це чудовий подарунок дружині на ювілей 35 років.

Приємні подарунки для Дружини 35-річчя

В ювілей слід проявити особливу увагу, вручивши приємний подарунок. Жінкам подобаються презенти, які корисні для душі і тіла:

Косметичний набір від відомого бренду. Бажано не купувати косметику «поштучно», адже чоловікам складно вибрати підходящі кольори, види і виробника. А ось великий косметичний набір якраз підійде. Там є все необхідне: тіні, рум’яна, туш, пудра, тонер і інші штучки для створення макіяжу. Слід вибрати палітру, яку любить чоловіка. У цьому віці жінки зазвичай не вибирають яскравий макіяж, тому краще придивитися до пастельних відтінків.

Набір для сауни. Якщо дружині подобається парилка, то такий подарунок їй буде до вподоби. Зазвичай такі набори складаються з затишного халата, м’якого махрового простирадла, рушників для тіла і голови, захисної шапочки, косметичних масел, скрабів, масок для тіла.

Відмінним подарунком, який запам’ятається надовго буде замовлена заздалегідь і організована фотосесія. Її можна провести на природі, в студії, у красивому парку. Це можуть бути сімейні знімки, на яких відобразять батьків і дітей, а можна тільки маму і тата — як молодят. При цьому, домовившись заздалегідь з фотографом, залишити час на переодягання, щоб на фотографіях бути в різних вбраннях.

Виходячи з того, що чоловік і дружина дуже близькі один одному люди і знають один про одного майже все, то приємним подарунком для дружини буде нижня білизна — мереживне, оригінальне.

Якщо фінансове становище досить міцне, бажано змінити обстановку, освіжити почуття, додати у відносини і шлюб трохи романтики. Можна виїхати в будь-яке місто, де хотілося побувати коханій дружині — Париж, Прага, Відень, Венеція… Ще одна цікава думка — влаштувати тур по країнах і містах.

Дуже романтичним буде круїз на кораблі або пароплаві. Враження іменинниці забезпечені.

Якщо ж подружжя вирішував обійтися романтичною вечерею, це завжди буде до речі. А щоб урізноманітнити програму, можна красиво завершити вечір, запустивши в небо літаючий ліхтарик або феєрверк.

Подарунки на ДН подружжя

Пам’ятний подарунок дружині на 35 років – це часто оригінальне рішення. Він залишається на багато років, буде служити нагадуванням про увагу чоловіка, його почуттях. При виборі подарунка на день народження необхідно враховувати особисті уподобання жінки. Важливо, щоб це була незвичайна річ, яка буде цікава.

Який подарунок зробити дружині на 35 років, щоб приємно здивувати її:

  • Запонки для блузки від відомої марки. Бажано вибирати креативні аксесуари, можна виконати іменне гравіювання. При цьому важливо придивитися, які блузки носить дружина. Запонки повинні підходити до більшості виробів.
  • Акуратні наручний годинник. Це прикраса завжди затребуване. Отримати такий подарунок від чоловіка завжди приємно. Годинники можуть бути для спорту, ділових костюмів, романтичних суконь. Бажано ознайомитися з модними новинками, а потім можна йти у магазин. Всім жінкам подобаються витончені деталі на браслеті, яскраві аксесуари в стилі casual і годинник під спортивно-міський спосіб.
  • Шкатулка для прикрас. Це кращий подарунок для тих жінок, у яких багато біжутерії та ювелірних виробів. Скринька як раз буде служити для їх зберігання. Особливо подобаються жінкам багатоярусні вироби, в яких є багато відділень. А якщо у дружини парочка прикрас, такий подарунок буде неактуальним.
  • Парасолька від відомого бренду. Жінкам дуже подобаються дорогі брендові товари, навіть якщо вони мають простий вигляд. Тому дизайнерська парасольку в оригінальній упаковці буде чудовим подарунком. Тільки не варто купувати його в переході, бажано звернути увагу на марки Pierre Cardin або Giorgio Armani.
  • Побутова техніка. Це чудовий подарунок дружині на ювілей 35 років, якщо вона давно хоче якийсь прилад для дому. В якості презенту може бути мультиварка, кавоварка, кухонний комбайн. Крім техніки можна додати додатковий презент, наприклад, флакон улюбленого парфуму.

Важливо пам’ятати, що упаковка також дуже важлива, як і сама річ. Навіть якщо це буде недорогий подарунок, все ж потрібно вибрати святкову та яскраву коробку. Бажано не дарувати презенти у пакетах, які дають покупцям на касі. Можна скористатися допомогою спеціалістів, які зможуть підібрати ніжну і витончену упаковку.

Подарунки Дружині, зроблені самостійно

Якщо немає грошей, не варто зневірятися. Багатьом жінкам куди важливіше увагу. Тому річ, створена своїми руками, буде набагато дорожче.

Якщо чоловіка воліє такі презенти, то можна використовувати такі ідеї, щоб її порадувати:

  • Лист любові, яке написано від руки.
  • Панно у вигляді серця, створене з кавових зерен.
  • Постер на стіну з її фотографіями.
  • Відео-привітання з спільними знімками, відео, ліричними творами.
  • Дерев’яна шкатулка.
  • Вечеря, приготований самостійно.
  • Чекова книжка для побажань.

Жартівливі подарунки

Коханій на 35 років можна піднести щось незвичайне. Якщо вибрано цей параметр, слід прикупити і класичний подарунок. Нехай оригінальним служить доповнення, а не головний подарунок.

Щоб день народження став у дружини запам’ятовується, основний презент бажано доповнити креативним штрихом. Приміром, будуть піднесені улюблені, але класичні парфуми. Це традиційний варіант. Але якщо подарунок буде упаковано в коробки-матрьошки, то вийде оригінально.

До самих прикольних ідей відносять наступні:

  • Ігровий квест. Щоб піднести презент, слід створити цікавий квест, після закінчення якого буде знайдений головний сюрприз. Якщо подарунок маленький, його можна сховати вдома. А при великому сюрприз, наприклад, машині, бажано зробити гру у місті.
  • Прикраса кімнати кульками. Це слушна ідея, що подарувати дружині на день народження до 35 років. Кімнату необхідно прикрасити гелієвими кульками. Важливо, щоб їх було дуже багато. Для прикраси можуть використовуватися букети, гірлянди і композиції. Якщо самостійно впоратися складно, послугу оформлення замовляють у фахівців. Але ще необхідно підготувати головний подарунок.
  • Урок фехтування. Це майстер-клас, який запам’ятовується надовго. З його допомогою можна отримати позитивні емоції та чудовий настрій.
  • Вечірка. В честь дня народження дружини можна влаштувати свято. Слід закупити напої, приготувати страви, ввести дрес-код. Також потрібна відповідна музика, оформлення. На захід слід запросити кращих друзів.

Кожен чоловік краще знає, який подарунок купити своїй дружині. Головне, щоб він був незабутнім і бажаним. На ювілей до 35 років підходять багато презенти, потрібно лише здивувати дружину своїм вибором.

Подарунки Дружині, у якої все є

Складно підібрати подарунок дружині, у якої є все. Але навіть у цьому випадку є можливість знайти щось цікаве. Здивувати дружину можна наступними подарунками:

  • Оригінальні прикраси. Хоч ювелірні вироби вважаються класичним подарунком на свята багато, але якщо хочеться порадувати кохану, слід звернути увагу саме на них. Тільки прикраси повинні бути оригінальними. Це може підвіска, кільце або сережки з каменем у вигляді серця, квітів або ягід.
  • Цуценя рідкісної породи. Якщо дружина давно мріяла завести собаку, то це подія якраз надає таку можливість. Слід звернути увагу на такі породи, як еквадорська гола, пастуша муді, прекрасний левхен. Ще це може бути породисте кошеня.
  • Реалізація мрії. Якщо чоловікові відомо про бажання своєї жінки, то як раз в день народження він може виконати його. Якщо про мрію він нічого не знає, то можна спробувати розвідати це.
  • Рідкісна квітка. Є унікальні горшкові види, які дуже красиві і не вимагають складного догляду.
  • Оновлення меблів. Жінки люблять зміни в кращу сторону. Якщо дружина давно хотіла оновити меблі, ювілей буде кращим приводом це зробити.
  • Підтримка хобі. Багато жінок мають свої захоплення. І часто для цього чогось не вистачає. Слід поцікавитися, що необхідно, і до 35-річчя придбати, подарувавши це.

Корисні подарунки

Не менше оригінальності в побуті цінується і корисність подарунку – вона грає велику роль, наприклад, для домогосподарок, яким естетичні якості презенту не так важливі, як його функціональність або якості.

Набір з гель-скраб, ароматичних масел і солі для ванни. Такий набір напевно припаде до душі будь-якій жінці. Вартість дійсно якісних, ефективних та приємних коштів зазвичай досить висока, що обмежує їх використання в повсякденному житті. Варто придивитися до ароматів будинку і пройтися по улюбленим магазинам другої половинки. Не слід занадто сильно прислухатися до думки консультантів – ними не завжди керує бажання догодити клієнтові.

Набір кухонного начиння під колір кухні. Ідеальний варіант для тих, чия дружина любить готувати. Це може бути набір для приготування багатошарового торта або спеціалізований набір для піци (ніж для розрізання, дерев’яна підкладка, прилад для приготування піци). Подарунок особливо припаде до душі, якщо вгадати з колірною гамою презенту – особливо добре на кухні будуть виглядати предмети побуту, відповідні по відтінку до загальних кольорів.

Сертифікат на майстер-клас з приготування десертів. З тим же успіхом можна подарувати сертифікат для італійської кухні – залежить від того, які страви хоче готувати ваша друга половинка. Часто майстрами на подібних заходах є приїжджі шеф-кухаря, для яких кухня цієї країни – національна. У такому разі вартість сертифіката може бути трохи дорожче, зате результату порадіє не тільки дружина, але і ви.

Недорогі подарунки

Не завжди бюджет дозволяє купувати дорогі презенти. Але це не привід засмучуватися – порадувати кохану можна навіть якщо немає грошей. Найкращий подарунок від люблячого чоловіка – це, безумовно, увагу. Однак забезпечити недорогий, але вдалий презент цілком можна з мінімальними витратами.

Набір декоративних рамок для фотографій ручної роботи. Можна замовити у майстра, а можна зробити самостійно. Вдало, якщо при виготовленні будуть використовуватися значущі ресурси – наприклад, черепашки з пляжу, де була проведена минула відпустка біля моря.

Набір індійського чаю з різними добавками. Зазвичай вартість такого подарунка не перевищує 1-1,5 тис. руб. Однак, якщо ваша друга половинка – завзятий любитель гарного чаю, емоцій буде безліч. До того ж, такий подарунок буде тривалим, а чайне асорті в складі принесе тільки позитивні емоції і вдячність з боку коханої.

Живий метелик в контейнері. Недовговічний, але дуже красивий і романтичний подарунок. Зараз багато компаній займаються розведенням різних порід метеликів. Вони досить привчені до рук, і будуть якийсь час радувати око, літаючи по квартирі. Можна підібрати відтінок крил під улюблений колір другої половинки. Однак слід враховувати індивідуальне ставлення дружини до крилатих комах – в іншому випадку реакція на презент може бути неоднозначна.

Романтичні подарунки

Якщо ви і ваша дружина – любителі романтики, побалувати себе в настільки значиму дату потрібно обов’язково. 35-річчя – відмінний привід для спільного романтичної вечері де-небудь удалині від будинку.

Нічна морська прогулянка. Покататися по нічному місту на теплоході – чудове завершення (або початок) для святкування. Необхідно заздалегідь замовити столик в плавучому ресторані і переконатися в наявності відповідних погодних умов для нічної прогулянки. Якщо все пройде успішно, емоцій однозначно буде багато навіть для тієї жінки, у якої все є.

Романтичну вечерю. Для того, щоб створити чарівну атмосферу, не обов’язково відвідувати дорогі заклади. Вечеря при свічках з хорошим вином буде відмінним спільним дозвіллям.

Спільне відвідування спа-послуг. Зараз у багатьох салонах досить активно набирають популярність ідеї спа-процедур для двох. Це можуть бути масажні програми або ванни для релаксації з пелюстками троянд – в обох випадках повне розслаблення вам і вашій другій половинці забезпечено.

Ще пару цікавих думок, що подарувати дружині на 35 років

У День Народження можна також провести час з користю для здоров’я або яскравими враженнями. У такому разі приємних спогадів про ювілей 35 років збережеться набагато більше.

Велопрогулянка по гірських схилах. Якщо ви живете в горбистій місцевості чи можете собі дозволити поїздку на курорт – як варіант можна організувати поїздку на велосипедах по горах з гідом або без. Це відмінний подарунок жінці на 35 років. В такому випадку ви проведете час разом і зможете відкрити нові місця, а також отримаєте дозу адреналіну і яскравих спогадів.

Курс навчання грі на музичному інструменту. Якщо друга половинка тягнеться до музики, але з якихось причин раніше не грала на музичних інструментах, можна подарувати повний курс навчання. Із найпопулярніших інструментів серед жінок лідирують фортепіано, скрипка і гітара. Також велику популярність набирає невелика гавайська гітара – укулеле, вчитися грати на якій досить просто. Це буде дійсно найкращим подарунком.

Столик для макіяжу своїми руками. Якщо ви можете самостійно зробити такий корисний предмет меблів для кожної жінки, як столик для макіяжу, можна здивувати другу половинку несподіваним подарунком. Пофарбувати столик слід під колір спальні і не забути про підсвічування дзеркала, а також зручне розташування скриньок для зберігання косметики.

Які квіти подарувати дружині на 35 років

Важливо підійти до вибору, які квіти подарувати дружині на 35 років, щоб букет символізував любов і повагу. Відмінно підходять композиції з зеленню і цікавим декором. Витончено виглядають кошики зі свіжими квітами, обв’язаними стрічкою. Композиція повинна мати одну кольорову гаму або мати яскраві акценти. Це може бути кілька рослин або одне з них. Але не варто використовувати занадто багато декору.

Більшість чоловіків купують класичні квіти, які завжди подобаються і доставляють радість. На ювілей можна дарувати:

  • Троянди;
  • Гвоздики;
  • Хризантеми;
  • Гербери;
  • Орхідеї;
  • Кали;
  • Іриси;
  • Півонії;
  • Ромашки.

Пелюстками троянд, півоній, ромашок можна прикрасити всю квартиру або спальню, щоб створити відповідну атмосферу. Можна зробити доріжку з пелюсток до кімнати, ванни (де вже наповнена водою з піною ванна і встановлені свічки), або до кухні, де іменинницю чекає вечеря на двох.

Незвичайним буде подарувати не просто квіти, а композицію з них в кошиках. Тут поєднуються не тільки квіткові варіанти. Часто додають м’які іграшки, вино або шампанське, фрукти.

Це кращі ідеї, що подарувати дружині на 35 років. Приємні презенти завжди радують, дарують відмінний настрій і служать нагадуванням того, що чоловік дійсно може дивувати.

Як зрозуміти, що краще подарувати дружині на 35 років

Вирішуючи, що подарувати дружині на 35 років, необхідно звернути увагу на кілька простих правил:

  • Необхідно враховувати захоплення, спосіб життя, звички, захоплення своєї дружини. Жінки, які люблять домашній затишок, не будуть раді подарунку, який дарує екстремальні відчуття. І навпаки, любителі активного відпочинку навряд чи оцінять якийсь стандартний подарунок.
  • Класичні речі можна піднести колегам чи знайомим, а дружині потрібен оригінальний презент. Якщо буде подаровано щось традиційне, то дружина може вирішити, що у чоловіка немає до неї інтересу.
  • Щоб стати виконавцем мрії коханої, слухати її необхідно з великою увагою. В розмові жінки часто згадують, що бажали б отримати в подарунок. Запитати ради можна у подруг чи батьків, які зазвичай знають про переваги ювілярки.
  • Слід заздалегідь переконатися, що куплена річ необхідна іменинниці. Ймовірно, манікюрний набір у неї вже є, або дружина відвідує спеціаліста. Тоді подарунок не принесе користі і радості.
  • Навіть якщо підноситься маленький подарунок, його необхідно оригінально упакувати й подати з шикарним букетом квітів. Жінкам важлива кожна дрібниця.

При виборі подарунка дружині важливо враховувати кілька аспектів. В першу чергу – смакові уподобання другій половинці. Деякі жінки зрадіють екстремального спуску на тарзанці або гірськолижної прогулянки, інші – набору улюблених книг в подарунковій палітурці.

При купівлі косметичних засобів спершу слід з’ясувати улюблені бренди та продукти дружини, а також наявність будь-яких алергічних реакцій на компоненти косметики. Якщо є можливість, дізнатися, які продукти улюблена хоче придбати, але її зупиняє вартість продукту.

Обов’язково слід враховувати тимчасові можливості другої половинки. Якщо дружина працює в повну зайнятість, ранкові курси англійської мови явно припадуть їй не до вподоби. А от онлайн-навчання у вечірній школі – чому б і ні?

Приклади невдалих подарунків, які краще не дарувати дружині на 35 років

Не всі подарунки, які здаються вдалими чоловікам, сподобаються другій половинці, а деякі можуть і зовсім її образити.

Курс антицелюлітного масажу, ваги або абонемент в спортзал. Подібні подарунки дружина може сприйняти як натяки на її непривабливість і зайва вага, і не тільки не скористатися, але й образитися на вас. Всі пов’язані з зовнішністю презенти (за винятком косметичних засобів) слід обговорювати заздалегідь, щоб уникнути незручності в пам’ятний день.

Дешева білизна. Зазвичай білизна низької вартості істотно відрізняється як за якістю, так і за зовнішнім виглядом. Відрізнити «підробку» або безіменний бюджетний варіант зможе кожна жінка. При купівлі білизни слід орієнтуватися на більш високий ціновий сегмент. В іншому випадку задоволення від подарунка не отримає ні дружина, ні ви.

Неоригінальна косметика і парфумерія. Незважаючи на красиву і часто дуже схожу «обкладинку», фальшиві бренди дуже легко відрізнити від оригіналу – тим більше, якщо друга половинка раніше користувалася купленими засобами. Іноді такі подарунки відбуваються помилково. Не всі чоловіки вміють відрізняти брендові засоби від оригінального виробника. Щоб уникнути подібної ситуації, купувати косметику люксових брендів слід тільки в офіційних магазинах виробника.

Речі для загального користування. У цей день необхідно догоджати не всієї сім’ї, а тільки іменинниці. Тільки тоді вона може відчути себе коханою.

Сувеніри. Хоч жінкам і подобаються дрібнички, все ж для ювілею їх краще не вибирати. Річ повинна бути стильною і стоїть.

Речі, придбані на розпродажі або з рук. Вони можуть швидко стати непридатними. І тоді замість позитивних емоцій залишиться одне розчарування.

Поздоровлення

Коли жінці виповнюється 35 років, вона сподівається отримати від свого чоловіка не якийсь банальний подарунок, а незвичайний презент. Причому не обов’язково купувати дорогу річ, потрібно лише вибрати її з любов’ю. Тільки тоді презент подарує багато радості та позитивних емоцій.

Подарунок має важливе значення, але його необхідно подавати з привітаннями. Чудово підходять такі слова:

У твій день я бажаю тобі всього найкращого. Хай сонце буде освітлювати твоє життя, і вона буде здаватися казковою. Будь завжди такою гарною, доброю коханою і бажаною. І нехай тобі щастить у всьому, моя хороша!

Моя мила, кохана і сама ніжна! Я вітаю тебе з Днем Народження, і я безмежно щасливий, що ти з’явилася в моєму житті. Спасибі за любов і ласку, що ти дарувала мені все це час. Я безмірно люблю тебе!

Дорога! Залишайся завжди такою ж світлою і щасливою. Бажаю, щоб твої друзі завжди підтримували тебе, твої батьки любили і розуміли, і щоб у всіх твоїх справах тобі супроводжувала удача. Я люблю тебе!

Сьогоднішній день змушує мою душу світитися. День, якого я чекаю весь рік. Від року до року ти стаєш все прекрасніше. Вітаю тебе! Бажаю, щоб ти раділа кожній хвилині нового дня.

Жінка улюблена моя! Сьогодні твій день народження! З днем народження тебе я вітаю! Бажаю щастя, міцного здоров’я, гарного настрою і неймовірного везіння! Нехай все, що б не відбувалося в житті, призводило до кращого! Щастя тобі, рідна моя!

Кохана моя дружина! Вітаю тебе з ювілеєм! Спасибі за те, що ти є! Дякую за щирий погляд! За те, що твій ніжний голос завжди підбадьорить у важкі хвилини!

Ти – найголовніше джерело щастя в моєму житті. Мій маяк, моя сама кохана людина. У цей день, дорога, я бажаю тобі безмірного щастя, душевної теплоти і любові. Та щоб удача всюди супроводжувала тебе!

Спасибі тобі, кохана! Якби не ти, я б ніколи не став щасливий. Сьогодні – твій день, і я чекав цього дня цілий рік. Я так сильно люблю тебе! Удачі, щастя, і щоб всі мрії в твоєму житті тут же збувалися.

З Днем Народження, кохана! Щастя тобі у всіх справах, любові з боку друзів, рідних і близьких. Ти найголовніша людина в моєму житті. Бажаю, щоб ти завжди залишалася такою ж світлою і доброю, мила!

Моя улюблена дружина, вітаю тебе з 35-річчям! Нехай це свято залишить після себе тільки приємні враження. Хочу побажати тобі здоров’я, любові, добробуту, а також виконання самих заповітних бажань. Ти в мене найкраща!

Улюблена дружина, вітаю з ювілеєм! Хочу, щоб ти завжди залишалася такою ж щасливою і коханою, гарною і ніжною. Я тебе люблю!

Мила моя, вітаю тебе з днем народження. Бажаю залишатися такою ж щасливою, коханою і доброю. Нехай твоя душа буде така ж відкрита. Головне, не болів і завжди впевнено досягати свої цілі. А виконати всі бажання я допоможу!

З 35-річчям, дружина. Хочу побажати тобі здійснення всіх мрій, тільки добрих людей на шляху і дивовижних відкриттів. Нехай у тебе завжди все виходить!

Кохана, вітаю тебе з днем народження! Ніколи не сумуй і не болів. Ти чудова дружина і мати. Залишайся такою завжди. А моє надійне плече завжди поруч.

Моя люба дружина, вітаю з 35-річчям. Ти у мене добра, ніжна і найкрасивіша. Таких, як ти, більше немає. Бажаю тобі міцного здоров’я, щастя і гармонії у всьому.

Мила, з 35-річчям. Поздоровляючи з цим свят, хочу побажати собі залишатися такою ж чарівною і прекрасною. Нехай у твоєму житті будуть тільки яскраві моменти. А я завжди буду поруч.

Жіночка, вітаю з днем народження тебе. Нехай у твоєму житті буде тільки удача, щастя і благополуччя. Ще бажають міцного здоров’я, терпіння та тільки добрих людей. Люблю тебе, моя люба.

День народження – у всіх сумне свято. Але ти не сумуй, адже ти в мене найкраща, найулюбленіша і красива. Хочу побажати тобі здоров’я, удачі і всього самого найкращого.

Вітаю з днем народження! Хочеться, щоб здійснилися всі твої бажання. Нехай твоє життя буде сповнене лише яскравими емоціями і вірними друзями. Щастя тобі та успіхів у всіх життєвих починаннях!

Кохана моя, з 35-річчям тебе! Бажаю тобі залишатися такою ж красивою, веселою і щирою. Ти в мене найкраща жінка на світі!

Для того, щоб побалувати улюблену жінку, зовсім необов’язково вибирати привід. Несподівані і спонтанні подарунки приносять багато подиву і радості з боку другої половинки. Однак до значущих і великих дат слід підготуватися більш ґрунтовно – очікування з боку коханої будуть відповідні.

Не завжди ґрунтовна підготовка означає дорогий і розкішний подарунок. Не менша кількість емоцій принесе подарунок, підготовлений копітко і з працею. Значущий сюрприз, або просто оригінальний подарунок від чоловіка, чекати якого дружина вже точно не могла.