Привітання на день народження дитині 9 років

Привітання на День народження дитині 9 років, ви зможете підібрати в спеціальній рубриці, яку ми створили спеціально, щоб зробити ваш вибір готового привітання легким і приємним. Згадайте, чим захоплюється дитина, вирішіть, що йому цікавіше — вірші або проза, і ласкаво просимо в нашу добірку. Тут ви знайдете відмінний вибір побажань на день народження дитині 9 років! Подарувавши йому любовно підібране привітання, що відображає його інтереси, Ви отримаєте незабутні враження, від того захоплення, яке відіб’ється на обличчі вашого малюка! Постарайтеся догодити з вибором привітання, і ваша така доросла, і все ж такий ще маленька дитина буде щаслива!

Побажання на день народження 9 років для дитини українською мовою

Поцілунком мама будить
Сонну дитину —
Прокидайся, іменинник,
Подарую кошеня.

У дитинчати в очах
Радості без краю,
Тільки що ж ти в сльозах,
Дитинко дорога?

День народження у тебе,
Дев’ять років вже спливли.
Це я від щастя, мамо, —
Розумний син не по роках.


У день твій святковий такий, коли ти на світ з’явився, бажаю, щоб всі твої починання увінчалися успіхом, щоб всі твої бажання збулися, а всі люди навколо тебе, неодмінно були добрими, чесними і розуміючими! Ми з мамою бажаємо тобі багато справжніх, вірних друзів, які завжди підтримають тебе в скрутну хвилину! З днем народження, синку! Твій тато.


З днем народження! Дев’ять років!
Усюди сонця яскраве світло!
Це ігри, жарти, сміх,
Вік твій – прекрасніше всіх!
Нехай здійсняться мрії,
Буде все, як хочеш ти!
Цілий світ перед тобою,
Посміхайся в свято своє!


Синку, я так радий сьогодні через те що ти вже такий дорослий, такий розумний. Мені приємно дивитися, як ти ростеш, як набираєшся досвіду, дорослішаєш. Я бажаю тобі, щоб всі твої мрії, з найменшої і до найбільшої, збувалися. Щоб оточували тебе тільки найдобріші люди. Щоб твої справи завжди вінчалися успіхом. З днем народження синку.


Посходили ми з розуму —
Що тобі подаруємо?
Привітання приймай —
Найкращий хлопець.

І зумієш ти пробачити —
Просимо дуже-дуже —
Що не можемо подарувати
Все, що ти захочеш.

Ми зізнатися будемо раді
Чесно, щоб в око-не в брову —
Що дорожче всіх айпадів
Наша ніжність і любов.


Сьогодні день твого народження, день об’їдання цукерками і морозивом, день величезного торта з дев’ятьма свічками! Скоріше задуй їх, синку, і загадай найзаповітніше бажання! Воно, неодмінно, збудеться! А твій тато бажає тобі бути слухняним і здоровим, красивим і спортивним, сильним і сміливим, добре вчиться в школі і захищати дівчат! Веселого і завзятого року!


Зовсім недавно ми називали тебе малюком, але сьогодні тобі виповнюється 9 років, і ти вже майже дорослий. У цей день ми бажаємо тобі від щирого серця продовжувати рости таким же розумним і добрим хлопчиком, який завжди захищає слабких і радує батьків гідною поведінкою і хорошим навчанням. Нехай всі твої мрії і цілі стануть реальністю, сміливо загадуй будь-які бажання, і вони обов’язково збудуться!


Поспішаєш куди, зайчишка,
Кому несеш букет?
Знайомому хлопчику
Сьогодні дев’ять років.
Хочу його привітати
І гаряче бажати
В хокей грати і плавати,
Всі книжки прочитати.
Слухняним бути і добрим,
Всі пережити негоди,
Мати в долі і будинку
Все, що зветься щастям.


Вітаємо з дев’ятиріччям! Зараз починається дивовижний рік в твоєму житті, адже з наступного Дня народження твій вік буде писатися вже двома цифрами, а не однією Чи це не привід святкувати сьогоднішній день так, щоб він запам’ятався назавжди? Бажаємо отримувати всі ті подарунки, що хочеш і, коли виростеш, стати тим, ким бажаєш.


Щастям серце наповнюється —
Тобі дев’ять виповнюється!
Радість і здоров’я нехай
Переможуть тугу і смуток,
І горить тобі завжди
Дороговказ!


У день народження Я бажаю тобі всього найкращого, бути найкрасивішою, самою чудовою, найщасливішою в світі, вірити в дружбу і безмежну любов! Нехай у моєї донечки збудуться заповітні мрії, а кожну твою пригоду, неодмінно, чекає хеппі-енд! Я – твій тато – завжди допоможу тобі, дам пораду і підтримаю тебе морально! Ти-найпрекрасніша дівчинка на Землі!


Як чергуються зима з весною,
Так щастя чергується з бідою.
І смугами на шляху людському
Все чергують сонечко з дощем.
Улюблений наш, бажаємо тобі знати,
Як цю черговість минути.
Сьогодні свято – дев’ять років тобі!
Бажаємо жити на білій смузі!


Цей день у році є для мене не просто особливим, не просто важливим, а й знаменним. Це день, коли я став батьком і отримав сина. Синку, я хочу сьогодні привітати тебе з днем народження. Побажати тобі яскравого, веселого і безтурботного життя. Щоб все менше на твоєму шляху стояли перешкоди. І все більше ти набирався сил і досвіду. З іменинами син.


Дев’ять років, це прекрасно
У житті все нехай стане ясно
Адже це пора відкриттів
Багато радісних подій

Так чудовий вік твій
Гуляй, і влітку і взимку
Адже душа формується в дитинстві
Ти живи, як в королівстві

Багато буде пригод
Побажаю я творінь
І ти тільки посміхайся
І корисним займайся.


Я дуже гордий і радий бути твоїм батьком. Я син, радію за кожну твою перемогу. І переживаю за кожну поразку. Хочу сказати тобі, щоб ти, завжди, перш ніж, щось робити, подумав, чи правильно це. У твій день народження хочу побажати тобі багато прагнення до кращого, до нового. Нехай же цей день, приносить тобі багато нових ідей. З днем народження.


Радості, щастя, здоров’я
І удачі в свято твоє!
Для тебе – всього побільше,
Ти ж сам вже великий!
Дев’ять років зустрічаєш!
Нехай здійсняться мрії!

__(ім’я)! Вітаємо тебе зі святом! Бажаємо тобі здоров’я, радості, вирости хорошою людиною! Щоб друзі тебе не залишали в скрутну хвилину! Вчися на «4» і на «5» , радуй маму і тата!


У дев’ять років нехай станеться
Все те, чого так хочеш ти,
Веселим буде цей рік,
І всі здійсняться мрії!
Щоб день народження відзначати,
Потрібні подарунки, радість, сміх!
Тоді ти точно будеш знати!
Твоє свято в світі – краще за всіх!


Дорогий синку! У День твого народження, якби я могла подарувати тобі мільйон, то це був би мільйон можливостей! Якщо б могла тобі подарувати царство, то це було б царство краси. Але я подарувала тобі життя. Візьми від нього всі можливості і зроби цей світ трошки красивішим і добрішим!


Для тебе в твій день сюрпризи,
І подарунки, і квіточки!
Будь зразковою ученицею
І завжди слухняною донькою!
Посміхайся, вбирайся,
Будь миліше, красивіше всіх!
Дев’ять років нехай подарують
Щастя, радість і успіх!


Синку, я дуже тебе люблю і пишаюся тим, що ти ростеш добрим, красивим, розумним хлопчиком. Бажаю тобі хороших оцінок, чудових і надійних друзів, успіхів у спорті і твоїх захопленнях.


Дев’ять років дитині —
Свято для сім’ї,
Радіємо разом
Ми рокам твоїм.

Знаєш все на світі,
Діду з бабою милий,
Ти – наш світлий геній,
Будь завжди таким!

Був завжди завзятим,
Гучним, бешкетним,
Славний наш дитина
Будь завжди таким!

Щастям серце наповнюється —
Синові дев’ять виповнюється!
Щастя і веселощі нехай
Переможуть печаль і смуток,
І сяє нехай завжди
Дороговказ!


9 років – серйозна дата. Ти вмієш вже читати і писати, можеш самостійно відповідати на багато питань і кожен день радуєш батьків новими успіхами. Так нехай же і в подальшому житті ти будеш прикладом для наслідування і об’єктом для обожнювання. Нехай кожен новий день приносить тобі радість, а негаразди не наближаються ні на крок.


Дев’ять років вже нашому щастю,
У цей день ти з’явилася на світ,
Немає моменту вже точно прекрасніше,
І рідніше тебе, сонце, немає!

Дівчисько ти наша пустотлива,
Рости нам з татом на радість,
Тобі в день народження бажаємо —
Відчути дитинства повну солодкість!


Наша принадність, наша чарівність, наша улюблена донечка. Сьогодні найсвітліше свято на землі – день твого народження. Від чистого серця прийми найтепліші побажання. Будь завжди щаслива, і довго – довго радуй нас своєю красою. Рости здоровою і розумною. Нехай всі печалі і негоди обходять тебе стороною. Нехай обрана тобою дорога, буде ясною і прямою. Бажаємо тобі добра, тепла, всіх благ, які існують на землі. Ти схожа на принцесу, так нехай життя твоє буде казкою.


Прошу тебе, друже, не сумуй…
Немає приводу зараз, ти ще малий…
Повір, удачі буде багато попереду,
І я хочу, щоб ти зараз дізнався
Про те, як ти нам дорогий, друже,
Про те, що ми тебе всі цінуємо…
Не звертай уваги на те, що є навколо!
Ти з нами, ну а ми завжди в тебе повіримо!


Синку, вітаємо тебе з Днем народження. Твоє прагнення до знань дуже радує нас. Ми з татом найщасливіші батьки. Ми не знаємо, що значить змушувати вчитися, і просити почитати хоча б одну сторінку книги. Ти у нас освічений і вихований хлопчик, ти тягнешся до знань і це дуже чудово. Твоя цілеспрямованість – це гарний початок майбутніх звершень і перемог. Ти наша гордість.


Дев’ять років тобі вже
Так приємно на душі
Дуже швидко ти ростеш
Як квіточка, прям цвітеш

З днем народження вітаю
В житті казки побажаю
Нехай всі збудуться задумки
І цукерок тобі три сумки

Так прекрасний цей світ
На твою честь сьогодні бенкет
Будемо щастя ми бажати
І від душі, добра бажати.


Дорога, кохана, ніжна і розумна моя дочка, з днем твого народження вітаю від щирого серця! Бажаю тобі білих і пухнастих хмар, жовтого сонечка, радісного теплого настрою. Щоб тебе зігрівали посмішками твої друзі. Щоб ти завжди була оточена турботою, увагою і розумінням.