Нові 91+ ідея Що подарувати Хлопчику на 11 років! Приклади і 11 Привітань

Якщо у вашого 11-річного сина, брата, друга або знайомого скоро день народження, ми допоможемо вам визначитися з подарунком для нього. У нас є безліч цікавих ідей, що подарувати хлопчику на 11 років, включаючи електроніку, спортивний інвентар, настільні ігри та багато чого іншого.

Всі батьки, сини яких знаходяться на підлітковому життєвому етапі, знають, що діти цього віку можуть бути справжньою проблемою, коли справа доходить до пошуку правильного подарунка.

З одного боку, вони так близькі до того, щоб бути юнаками, часто бажаючи, щоб їх вважали дорослими людьми. З іншого боку, оскільки 11-річні все ще вчаться в початковій школі, вони безперечно є дітьми.

Хочете дізнатися, що купити хлопчикові на 11 років в подарунок, щоб він запам’ятав цей день надовго?

Мега 91 ідея Що подарувати Хлопчику на 11 років

Нижче ви знайдете список найкращих подарунків на день народження для хлопчиків 11 років. Ці ідеї ретельно відібрані і гарантовано розважать дитину в цьому віці.

  1. Стартовий іграшковий комплект для заняття електронікою.
  2. Конструктор LEGO.
  3. Ігровий набір з баскетбольного кошика і м’ячі.
  4. Бездротові навушники.
  5. Боби Гаррі Поттера.
  6. Гироскутер.
  7. Ігрова приставка.
  8. Велосипед.
  9. Планшет.
  10. Монополія.
  11. Набір юного мага.
  12. Дартс.
  13. Світиться лук і стріли.
  14. Настільний футбол.
  15. Набір для малювання.
  16. Скейтборд.
  17. Іграшкові рації.
  18. Розумний годинник.
  19. Мерч улюбленого музичного виконавця хлопчика.
  20. Дитячий мікроскоп.
  21. Фіджет спіннер.
  22. Геймерське крісло.
  23. 3D-ручка.
  24. Іграшкова залізниця.
  25. Телескоп.
  26. Окуляри віртуальної реальності.
  27. Музична колонка.
  28. Бездротова комп’ютерна мишка.
  29. Боксерська груша.
  30. Шпигунський змінювач голосу.
  31. Настільний теніс.
  32. Іменний халат.
  33. Ролики.
  34. Карта світу з дерева.
  35. Набір коміксів.
  36. Фінгерборд.
  37. 3D-світильник.
  38. Рюкзак зі світлим малюнком.
  39. Акваріум з рибками.
  40. Зовнішній акумулятор.
  41. Гелевий мурашник.
  42. Кружка-конструктор.
  43. Радіокерований літак.
  44. Аерохокей.
  45. Музичний будильник з проектором зоряного неба.
  46. Світяться кросівки.
  47. Зростаючі олівці.
  48. Неогам.
  49. Музична диско-куля.
  50. Водонепроникний чохол для смартфона.
  51. Підсвічування для велосипедних коліс.
  52. Підписка YouTube Premium.
  53. Полімерна глина.
  54. Собака.
  55. Світлодіодна лампа.
  56. Дерев’яний 3D-конструктор.
  57. Монопод для селфі.
  58. Батут.
  59. Укулеле.
  60. Сумка на пояс.
  61. Мольберт.
  62. Набір з солодощами.
  63. Кігурумі.
  64. Кольорові лінзи.
  65. Міні-камера.
  66. Світиться глобус зоряного неба.
  67. Ігровий джойстик для смартфона.
  68. Бездротовий караоке-мікрофон.
  69. Сніжколіп.
  70. Пульт для селфі.
  71. Світяться наклейки на стіну.
  72. Багатошаровий контейнер для їжі.
  73. Барабани.
  74. Подарункова карта в «Дитячий світ».
  75. USB-тапочки з підігрівом.
  76. Зонт з ніжною ручкою.
  77. Полотно з портретом дитини.
  78. Повітряний змій.
  79. Крейдяна дошка-стікер.
  80. Квиток в мотузковий парк.
  81. Апарат для приготування солодкої вати.
  82. Інтерактивний робот.
  83. Bluetooth-шапка.
  84. Квиток до зоопарку.
  85. Машина для приготування попкорну.
  86. Смартфон.
  87. Окуляри з відеокамерою.
  88. Черепаха.
  89. Джампери.
  90. Абонемент на каток.
  91. Новий ПК.

Спортивні подарунки для 11-річного Хлопчика

Якщо ви хочете здивувати 11-річного хлопчика по-справжньому оригінальними подарунками для активного проведення часу, якими він ще довго буде насолоджуватися, не втрачаючи інтерес, зверніть увагу на наступні варіанти:

Іграшковий лук зі стрілами. Цибуля – це відмінна ідея для 11-річних хлопчиків, які люблять проводити час на вулиці, прикидаючись Рембо. Сучасні моделі подібної іграшки можуть літати на високих швидкостях і розважати дитину годинами, будучи при цьому безпечними.

Більярдний стіл. Невеликий більярдний стіл ідеально підходить для дощових днів і холодних зимових вечорів. Він подарує хлопчика-підлітка годинник радості і веселощів. Також, якщо у вас є плоска поверхня, на яку можна надіти перетяжку, це буде все, що вам доведеться купити, крім куль і кия.

Скейтборд. Багато хлопчики захоплюються велоспортом, катанням на ковзанах та іншими екстремальними видами активності. Якщо ви шукаєте найкращий подарунок для хлопчика 11 років, який любить прогулянки на свіжому повітрі і гострі відчуття, йому може сподобатися такий подарунок, як скейтборд.

Подарунки Синові на 11 років від Батьків

Найочікуваніший подарунок дитині на 11 років – це подарунок від батьків. Адже він буде чекати особливого презенту від своїх найближчих людей – мами і тата.

Ось кілька ідей, що подарувати на день народження хлопцеві у 11 років:

Дитячий розумний годинник. У свій час ми були на сьомому небі від щастя, коли наші годинники могли просто вказувати правильний час і будити нас вранці гучним сигналом. Але зараз, здається, немає межі функцій дитячих розумних годин — Фотоапарат, Відеокамера, Настроювані циферблати, Ігри… Такий крутий подарунок зробить будь-якої дитини щасливим.

Планшет для малювання. Такі девайси можуть допомогти дитині з багатьма завданнями, будь то шкільне завдання, художній проект або навіть заняття мистецтвом заради задоволення. Планшети чудові для дітей і є відмінним способом заощадити кошти на папір.

Дитячий мікроскоп. Це прекрасний подарунок для хлопчика 11 років, який любить хімію і біологію. Сучасні мікроскопи для дітей можна використовувати з доданим адаптером живлення або батареї.

Подарунки Хлопчикові на 11 років від Дівчинки

Якщо ваша донька отримала запрошення на день народження свого друга, вам слід надати їй допомогу у виборі цікавого подарунка. Нижче ще кілька варіантів, що можна подарувати на ДР хлопчика 11 років від дівчинки:

Фіджет спіннер. Давайте подивимося правді в очі. Як і батьки та інші дорослі люди, ми поняття не маємо, чому ці іграшки так неймовірно популярні серед юних непосид. Винні соціальні мережі чи це просто мем…

У будь-якому випадку, фиджет спінер здаються нешкідливими, і діти дійсно люблять їх, тому вони можуть бути відмінним недорогим подарунком для хлопчика.

Книга. Багато ламають голову, яку книгу подарувати хлопчикові 11 років, щоб він дійсно захопився сюжетом і не закинув її відразу ж після погляду на обкладинку. Відповідь очевидна: роботи пригодницького жанру. Вони зацікавлять юного хлопчика і допоможуть йому поринути у світ фантазій, де він буде бачити себе на місці головного героя.

3D-ручка. Для дійсно унікального подарунка, зверніть увагу на ручку 3D-друку. Одного вашої дочки обов’язково сподобається малювати і дивитися, як цей девайс відтворює його унікальні творіння.

Ще кілька цікавих подарунків для 11-річного Хлопчика

Якщо ви так і не визначилися, яким саме подарунком можна здивувати 11-річного хлопчика, у якого є все, задумайтеся про наступних варіантах:

Геймерське крісло. Який молодий любитель відеоігор не полюбить такий подарунок, як геймерське крісло? Ергономічний дизайн подібних меблів з міцною металевою рамою, товстою м’якою спинкою, сидінням і чохлом з штучної шкіри забезпечує дитині комфорт під час гри в його улюблену відеогру.

Матеріали крісел високої якості довговічні, а коліщатка, призначені для важких умов експлуатації, забезпечують стабільність і плавність прокатки.

Магічна куля 8. Багато хто з нас бачили таку іграшку в зарубіжних фільмах та мультфільмах, і тепер у нас є можливість подарувати її своїй дитині.

Навіщо приймати які-небудь рішення, коли магічна куля може зробити це замість вас? Задайте питання, переверніть іграшку і дочекайтеся відповіді. Іноді він відповідає позитивно («Звичайно»), іноді негативно («Не розраховуй на це») та нейтрально («Запитай пізніше»).

Набір для мистецтва. 11 років – це часто вік, коли багато дитячі художні таланти дійсно розцвітають, і якщо у вас є хлопчик, який любить малювати, чому б не допомогти йому розвинути свої навички за допомогою спеціального набору?

Подарунки своїми руками на День Народження Хлопчика 11 років

Для людей, які люблять радувати своїх близьких подарунками, зробленими власноруч, ми теж знайшли кілька варіантів. Ось 3 ідеї подарунка хлопчикові на 11 років своїми руками:

Мило з сюрпризом

Ви хочете, щоб дитина весело проводила час, поки вона купається?

Просто помістіть що-небудь цікаве в гліцеринове мило.

Вам знадобляться:

  • гліцеринове мило;
  • мильна форма або паперові стаканчики;
  • мікрохвильова піч;
  • забавні предмети, які можна помістити всередину.

Хід роботи:

  1. Розтопіть гліцеринове мило в безпечному для мікрохвильової печі контейнері;
  2. Вилийте його в мильну форму або паперовий стаканчик з обраним предметом;
  3. Коли воно охолоне, у вас вийде мило з сюрпризом.

Слайми

Класичний слайм. Існує безліч рецептів слаймів, включаючи класичний слайм, який можна зробити з допомогою бури і клею, або рідкого крохмалю і клею. Додайте трохи фосфоресцентного сульфіду цинку або світиться фарби, щоб слайм світився в темряві.

Магнітний слайм. Ви можете зробити магнітний слайм з білого шкільного клею, рідкого крохмалю і порошку оксиду заліза.

Їстівний слайм. Їстівний слайм зі згущеного молока з цукром і кукурудзяним крохмалем може бути ще однією відмінною забавою.

Як зрозуміти, що краще подарувати Дитині на 11 років?

Для деяких людей вибір подарунків є джерелом задоволення, а для інших – причиною занепокоєння.

Якщо ви відчуваєте, що напружуєте свій мозок, намагаючись зрозуміти, який подарунок стане кращим, але у вас не виходить, є кілька кроків, які ви можете зробити, щоб зробити процес прийняття рішення набагато простіше.

Запишіть хобі або види спорту, які подобаються 11-річній дитині. Визначте, що він любить найбільше, або знайдіть область діяльності, в якій йому бракує всього обладнання, а потім подумайте про відповідний подарунок:

Якщо хлопчик займається спортом, нове спорядження або квитки на гру – ідеальний подарунок.

Якщо він більшою мірою відноситься до спільноти геймерів, можливо, покупка нової гри або нового обладнання для його комп’ютера – кращий подарунок для хлопчика 11 років.

Художники завжди потребують художніх приладді, тому, якщо хлопчик захоплюється малюванням, нові кисті або фарби будуть відмінними подарунками.

Музиканти завжди мають потребу в новому устаткуванні, будь то додатковий ремінь для гітари або струни для скрипаля. Ви також можете купити хлопчикові пісню в iTunes або створити плейлист, якщо у вас обмежений бюджет.

Приклади невдалих подарунків, які краще не дарувати Хлопцеві на 11 років

Ось приклади невдалих подарунків, які гарантовано не сподобаються 11-річній дитині чи її батькам:

DVD-диски. Ще кілька років тому DVD-диски з дитячими фільмами були дійсно чудовими подарунками, але тепер, коли споживання розважального контенту перейшло в онлайн-режим, вони застаріли.

Жорстокі іграшки. Жорстокі відеоігри, особливо ті, які пов’язані зі стріляниною, підсилюють агресію у дітей. Уникайте покупки іграшкового пістолета для дитини, особливо без дозволу батьків.

Великі предмети. Великі предмети, такі як іграшкові транспортні засоби та картонні ігрові будиночки, викидаються першими, коли вони займають занадто багато місця в гаражі або вітальні.

Поздоровлення з Днем Народження Хлопцеві на 11 років

При привітанні дитину з днем народження важливо не тільки здивувати його незвичайним подарунком, але і підібрати правильні слова, які змусять його відчути себе щасливим і особливим.

Ось кілька привітань, які ви можете надіслати 11-річному хлопчикові по СМС:

Бажаю тобі казкового дня народження. Нехай на твоєму шляху в підлітковий світ будуть лише хороші моменти. Хай любов і щастя супроводжують тебе протягом усього життєвого шляху. З Днем народження!

Ура! Ти вже досягла 11-річного віку! Добре відсвяткуй цю велику віху свого життя. Моє головне бажання для тебе – ніколи не переставай вірити в себе. У тебе такий великий потенціал. Продовжуйте рухатися вперед, і ти досягнеш всього, про що тільки мрієш. З 11-м днем народження!

Нехай кожна секунда цього дня наповнить твоє серце щастям. Насолоджуйся останніми моментами свого дитячого життя перед вступом в підлітковий світ. З 11-м днем народження!

Оскільки сьогодні тобі виповнюється 11 років, я сподіваюся, що це один з найщасливіших днів в твоєму житті. Щасливого дня народження!

11-річний вік знаменує собою початок безлічі нових можливостей і життєвого досвіду. Я бажаю, щоб ти була щасливою дитиною. Веселого дня народження!

Ти був нашим натхненням з самого дитинства і до цього віку. Ти завжди приносиш нам посмішки і почуття гордості. Щасливого 11 дня народження!

Нарешті тобі виповнилося 11 років! Нехай кожен благословенний день твого життя наповниться ще більшим щастям, ніж може вмістити твоє прекрасне серце. З днем народження!

Вітаю з 11-м днем народження. Нехай твої подальші роки будуть більш захоплюючими, ніж ти коли-небудь мріяв. Вдалого святкування, мій дорогий.

Бажаю тобі щасливого 11-річчя. Нехай бажання твого серця збуваються завжди. Ніколи не дозволяй нічому заважати тобі насолоджуватися дитячими роками. З днем народження!

Сьогодні один з найважливіших днів в твоєму житті. Нехай твій день народження буде яскравіше тисячі сонць. Бажаю прекрасною життя в 11 років!

В твій 11-й день народження хай небо благословлять тебе і зроблять твоє життя ще більш дивною. Всього найкращого!