Привітання з Великоднем у прозі

Великдень — улюблене свято для багатьох людей. Це відмінний привід, щоб згадати про близьких людей, всіх своїх родичів і привітати їх. Разом з пропонованими привітаннями зробити це не буде складно. Кожне слово в привітаннях підібрано так, щоб показати, як дорога людина, яку вітають, як її цінують. Отримавши таке душевне привітання, кожна людина, неодмінно, зрадіє. Її настрій відразу покращиться і піднесеться. Відвідувачі сайту зможуть оцінити, наскільки легко вибрати приємні привітання зі святом в прозі. У розділі, присвяченому Великодню, пропонується велика кількість поздоровлень з приємними і душевними словами. Незалежно від обраного привітання, разом з ним можна доставити багато радості і щастя близьким людям, порадувати їх в таке велике свято. Оскільки ресурс приготував велику кількість поздоровлень, для кожної близької людини можна буде знайти відповідні слова в прозі.

Вид привітання: у віршах, смс, всі.

Нехай віра не увійде в звичку, нехай кожен раз як в перший раз. Ми будемо прославляти Ісуса, і воскресіння справляти. Він ні на мить не засумнівався, що буде так, як бути повинно, гріхи людей він взяв з собою, а ми зараз сидимо з тобою і розмірковуємо про Святого. Нехай кожен вірить так само чисто, як вірив у нас Ісус Христос. Нехай, не втомимося ми молитися, і прославляти завжди його.

***

Нехай в це священне свято Господь оббігає і направляє вас. Бажаємо вам у всьому, що б ви не робили, керуватися серцем. Щоб сім’я ваша була міцною і дружною. “Так любіть один одного” – сказав Ісус, і прийняв на себе гріхи наші. І в цей день великий ми дякуємо Христу за його жертву. Бажаємо вам зустріти з чистими помислами цей великий день.

***

Христос воскрес! Не просто фраза, в ній таємний сенс укладений. Весь православний світ радіє, Син Божий був батьком врятований. І підняв він до неба птахом, і з неба дивиться він на нас. Закривши очі, ми вклонимося йому і скажемо спасибі за порятунок наших душ. Нехай в це свято у вашому погляді не буде і тіні печалі, нехай вино церковне здається солодким, а хліб самим м’яким.

***

У свято Святого Великодня бажаємо вам терпіння і сил, довгого і щасливого життя, нехай сили вам дасть Господь для турботи про близьких своїх і рідних, нехай відводить біду від вашого будинку і нехай сім’я ваша буде міцніше граніту. Нехай дружба буде справжньою, а любов — щирою. Бажаємо Вам міцного здоров’я і багатого духовного внутрішнього світу. Живіть в мирі з самими собою.

***

Нехай у Христову неділю ноги до церкви понесуть. Всі приносять частування, освячують все навколо. І з посмішкою веселою ми ламаємо паски, яйця різнобарвною купкою дарують нам відчуття свята. Бажаємо вам хорошою компанією зустріти це священне свято, щоб у вас зародилася надія на щось краще, і настрій був гарний. Христос воскрес!

***

Разом зі святом Святого Великодня розквітає природа кругом. З першими ароматами весни душа наповнюється священним трепетом, радісним очікуванням світла і тепла. У цю ніч в церкві не змовкає спів, і в жодне православне свято там не буває стільки людей. Кожен хоче бути причетний до великого таїнства. У це свято бажаємо вам, щоб серце залишалося добрим, а розум — ясним.

***

Ми з дитинства це свято чекаємо щороку, мама фарбує яйця і пече паски. Це незабутній ритуал. Для тих, хто посту не дотримувався, це свято Святої Пасхи. Для тих, хто постив, це ще й кінець Великого посту. Давайте привітаємо один одного з цим світлим святом, яке дарує нам надію на порятунок наших душ, і скажемо один одному “Христос Воскрес”!

***

Христос воскрес! Сьогодні, в цей день, нехай зазвучать дзвони. Вам в цей день хочемо ми побажати день кожен з посмішкою зустрічати. Бажаємо вам справ тільки добрих, бажаємо вам ласкавих слів. Бажаємо відкласти всі суперечки і сварки прибрати на потім, а потім забути про них назавжди. Нехай ваші діти будуть здорові, і радують вас завжди. Нехай з вірою в Ісуса святою, ваші йдуть роки.

***

Ми несемо благу звістку, цієї ночі зоряної, наш Ісус Христос воскрес. Дивиться він на нас зараз, з неба спостерігає. У важкий, темний, поганий час, шлях нам висвітлює. За нього сьогодні вип’ємо в церкві червоного вина. Він воскрес, щоб наші душі жили вічно, і щоб не потонули у власних гріхах. Це особливе свято, святий Великодень, нехай всі бажання збудуться в цю чарівну ніч.

***

У це свято православне кажуть “Христос воскрес”! Це голос Господа чується з небес. У цей день всі разом ми паски їмо. І благу цю звістку як один твердимо. І душа радіє, радості не злічити. Що Ісус наш з нами, Воістину воскрес. У цей день всі церкви світу б’ють дзвони, цей дзвін веселий, ніжний в серці назавжди. Зі святом Святої Пасхи.

***

Від щирого серця, щиро, з теплом і добром я вітаю вас, мої рідні та найближчі зі світлим святом Великодня. Ісус знову воскрес, а це означає, що у кожного з нас повинна бути надія на те, що все обов’язково зможе змінитися обов’язково в кращу сторону. Я хочу побажати вам того, без чого не може вважатися повним і щасливим жоден будинок. Нехай у ваших серцях завжди живе величезна любов, щира віра і надія на те, що всі проблеми та інші неприємності – це всього лише дрібні прикрі перешкоди, які обов’язково пройдуть. Нехай буде гармонія між рідними, нехай завжди в рідних людях можна буде знайти ту підтримку і опору, яка так потрібна кожній людині. Звичайно ж, мені хочеться побажати всім Вам міцного здоров’я, яке не буде підводити, а тільки буде радувати. Христос Воскрес, так нехай і в ваших серцях воскресне надія і віра. Зі святом.

***

У день Світлого Великодня, мої рідні, мені від щирого серця кожному з вас хочеться побажати тільки миру в ваших сім’ях і душах, нехай буде гармонія і стабільність. Будьте завжди впевнені в своїх близьких, оточуйте себе тільки гідними людьми, які не зможуть зрадити і підставити підніжку, які завжди підхоплять і не дозволять впасти, адже все це так важливо для кожного з нас. Ще мені хочеться побажати, що Христос, який сьогодні знову воскрес, подарував кожному з вас надію на те, що все можна змінити тільки на краще, що все обов’язково буде добре. Нехай у вашому домі живе величезне щастя, яке буде видно тільки вам, нехай вас обходить стороною людська заздрість і недоброзичливість. Наповнюйте свої будинки, серця і душі щирістю, любов’ю і теплом, які обов’язково зроблять краще не тільки кожного з вас, але і весь світ навколо. У світле свято Великодня, будьте здорові, щасливі і обов’язково улюблені і тоді все точно буде добре.

***

Христос Воскрес і з цією радісною подією мені хочеться привітати кожного з вас, мої найрідніші і близькі, нехай цей Великдень стане не тільки початком християнського року, але і чимось світлим і особливим для кожного з вас. Вітайте один одного святковими пасками, даруйте якомога більше посмішок і свого тепла, адже світ від цього ставатиме тільки краще. Нехай у ваших серцях живе щирість, доброта і радість. Починайте не тільки цей день, але і кожен свій ранок з посмішок, теплих слів і щастя. Нехай Великдень стане новим відліком хороших подій у Вашому житті, адже Ісус знову дарував кожному з нас надію на те, що все може змінитися. Не сумуйте, а з радістю прийміть це свято в нову весну, яка обов’язково повинна принести вам якомога більше щастя, любові і тепла. Нехай у вашому домі завжди буде достаток, мир і благополуччя, зі святом.